Lediga tjänster

Vi väver samman en verksamhets visioner om framgång med människors drömmar om nya utmaningar. Vi skapar möjligheter för människor och ger deras karriärer en skjuts i rätt riktning, samtidigt som vi hjälper verksamheter att växa.

Vi är specialiserade på verksamhetsutveckling till privata och offentliga aktörer inom vård, skola och omsorg. Vår ambition är att effektivisera verksamheter och ge människor möjlighet till personlig utveckling. Det här sker med insatser inom kompetensförsörjning och säkerhet.

Vi söker legitimerade sjuksköterskor i Halland

Halland

För ett antal kunders räkning söker vi nu legitimerade sjuksköterskor. Tjänsterna är främst på deltid med placering på olika kommuner och privata aktörer i Halland. Uppdragen startar i omedelbart och löper på både kort och lång sikt, schemalagd arbetstid, dag, kväll och natt. Ett utmärkt tillfälle för dig som vill prova på något nytt inom ditt specialistområde eller för dig som redan har en anställning men önskar fler timmar.

Publicerad:

November 1, 2022

Sista ansökan:

Ansök via LinkedIn
Bemanningsuppdragundersköterska kommun

Skåne

TopHuman rekryterar just nu undersköterskor för bemanningsuppdrag i Skåne, men fokus på nordvästra Skåne. Som bemanningsundersköterska har du möjlighet att ha flexibla arbetstider, utmanande arbetsuppgifter och hög ersättning.

Publicerad:

March 9, 2022

Sista ansökan:

May 31, 2022
Ansök via LinkedIn
Vi söker legitimerade sjuksköterskor i Skåne

Skåne

För ett antal kunders räkning söker vi nu legitimerade sjuksköterskor. Tjänsterna är främst på deltid med placering på olika kommuner och privata aktörer i Skåne. Uppdragen startar i omedelbart och löper på både kort och lång sikt, schemalagd arbetstid, dag, kväll och natt.

Publicerad:

January 11, 2022

Sista ansökan:

Ansök via LinkedIn
Nytt år och nya möjligheter

Sverige

Kanske är det dags för nya utmaningar och ta nästa steg i karriären? Du har kanske funderat på att arbeta som konsult? Är livspusslet svårt att få ihop?

Publicerad:

January 11, 2022

Sista ansökan:

Ansök via LinkedIn